Autobedrijf Luth-Tangenberg
Camper APK Erica

Camper APK Erica

Zoekt u naar een betrouwbare plek voor uw camper APK in Erica? Bij Luth-Tangenberg bieden wij professionele APK-keuringen aan, specifiek voor campers. Onze werkplaats in Erica is volledig uitgerust om zowel APK2 keuringen voor campers tot 3.500 kg als APK1 keuringen voor zwaardere campers uit te voeren. Onze experts zorgen ervoor dat uw camper voldoet aan alle veiligheids- en milieunormen, zodat u veilig en zorgeloos kunt reizen.

Direct online een afspraak inplannen?
harry olie

Camper onderhoud Erica

Bij Luth-Tangenberg in Erica begrijpen we dat de behoeften van een camper anders zijn dan die van gewone voertuigen. Onze werkplaats is speciaal ingericht om alle soorten campers te onderhouden. Van routinechecks tot uitgebreide reparaties, wij zorgen dat uw camper in topconditie blijft. Vertrouw op onze ervaren technici voor kwalitatief camper onderhoud dat uw camper betrouwbaar houdt, ongeacht waar uw reis u brengt.
 

Meer over Camper onderhoud in Erica

Camper check in Erica

Voordat u op vakantie gaat, is een uitgebreide camper check in Erica een slimme keuze. Laat ons uw camper grondig inspecteren om te verzekeren dat alles perfect functioneert. Begin uw kampeerseizoen met een camper die gecontroleerd is op alle essentiële punten, zodat u met een veilig en vertrouwd gevoel op reis kunt gaan. Tijdens onze camper checks focussen we op onder andere de volgende onderdelen:

  • Banden: Controle op slijtage, droogtescheurtjes en correcte bandenspanning.
  • Remmen: Inspectie van remblokken, schijven en vloeistoffen.
  • Verlichting: Werking van alle binnen- en buitenverlichting.
  • Gasinstallaties: Veiligheidscheck op lekkages en functioneren van gasapparatuur.
  • Watervoorzieningen: Controle op lekkages en werking van de pompen.
  • Motor en onderstel: Algemene staat van de motor, oliepeil en onderstelcomponenten.
  • Elektrische systemen: Testen van de batterij, generator en andere elektrische componenten.

 

Elke camper is uniek, en onze experts zorgen voor een op maat gemaakte controle die past bij uw specifieke campermodel en gebruik.
 

autobedrijf-luth-tangenberg-erica

Wanneer Camper APK keuren

Weten wanneer uw camper een APK-keuring nodig heeft? Dit kunt u terugvinden op het huidige keuringsbewijs, hier staat de datum van goedkeuring en de vervaldatum van de keuring op. Voor nieuwe campers die rijden op benzine of elektrisch aangedreven worden, is de eerste APK vereist na 4 jaar. Voor diesel campers is deze eerste keuring al na 3 jaar nodig.

Na de eerste keuring moeten benzine- en elektrische campers elke 2 jaar gekeurd worden tot ze 8 jaar oud zijn; daarna is een jaarlijkse keuring vereist. Diesels moeten na de eerste keuring jaarlijks worden gekeurd. Campers die ouder zijn dan 30 jaar moeten elke 2 jaar gekeurd worden, en voor campers van 50 jaar en ouder is APK niet meer verplicht, maar het is wel aan te raden ze jaarlijks te laten controleren op veiligheid.
 

Camper APK Erica inplannen?

Is het tijd om uw camper APK te laten keuren? Maak eenvoudig en snel een afspraak bij Luth-Tangenberg in Erica. U kunt uw camper APK direct online inplannen of ons bellen voor persoonlijke assistentie. Wij zorgen ervoor dat uw afspraak op een voor u geschikt moment wordt ingepland. Onze professionals in Erica staan klaar om u van dienst te zijn met een grondige en efficiënte APK-keuring.