Welkom bij
Luth Tangenberg vestiging Erica

Hier kom ik weg

Luth-Tangenberg is ooit begonnen in het huis aan de Verlengde Vaart in Erica. Meer dan drie decennia later is er heel wat veranderd. Een royale showroom met uitgebreid aanbod aan jong gebruikte auto's als Mazda, Toyota, Honda en Nissan. Vooral de Nissan Qashqai is vaak in grote aantallen bij ons te vinden. 

Ook Pick-ups van Dodge RAM, Ford en Chevrolet staan binnen de deur samen met Subaru, het merk dat we vanaf het begin in huis hebben.

Erica

Luth Tangenberg Erica

In de werkplaats hebben wij vier bruggen waar onze ervaren monteurs aan alle merken auto's werken. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud, de diagnose en reparatie van natuurlijk Subaru en Dodge RAM maar we hebben ook specialistische kennis van de Nissan modellen. In onze achterste werkplaats hebben wij sinds een aantal jaar een extra grote brug om grote voertuigen (tot 3500 kg) en campers te kunnen keuren. 

Zoals velen weten zijn wij een écht familiebedrijf en hebben we een rijke geschiedenis, die we graag met u delen. Bekijk de pagina onze historie om er achter te komen waarom we al meer dan 35 jaar bestaan en voor al onze klanten klaar staan.

Wie zijn wij

Een vertrouwd en vriendelijk bedrijf is nergens zonder haar werknemers. Hieronder laten we u graag kennismaken met iedereen die u op onze vestiging in Erica tegen kunt komen.

Harm Bloemberg

Werkplaats receptie

Harm is al meer dan 28 jaar bij ons in dienst en het eerste gezicht dat u ziet als u voor de werkplaats komt. Harm plant alle afspraken, is verantwoordelijk voor het magazijn en is het eerste contact voor onze klanten.

Een belangrijke schakel in ons bedrijf!

Harry Folkers

Monteur

Harry is ook een vastgemetseld onderdeel van onze werkfamilie. Ook lang in dienst, meer dan 26 jaar met alle kennis die in al die jaren is opgedaan is hij onze eigen handige Harry en in voor alle klussen.

Sjerp Hummel

Monteur

Sjerp een doorgewinterde monteur die graag in precisie tot de bodem van een probleem, geluid of gevoel komt. Een monteur met passie voor auto's. 

Joey Roelofs

Leerling monteur

Joey is onze leerling monteur die al flink aan de weg spijkert. Hij doet veel kennis op m.b.t. de diagnose van Dodge RAMs, het onderhoud van Nissans en we timen hem bij het monteren van een trekhaak.

Jaap Snippe

Chauffeur

Onze eigen manusvanalles. Jaap is voornamelijk chauffeur en rijdt daarvoor soms heel Europa door voor ons. Maar hij is voor alles in: auto's wassen, plein onderhouden, klusjesman - hij kan het allemaal.

Luc Coolman

Verkoop

Met z'n lengte komt hij boven de meeste auto's in de showroom uit, maar hij blinkt uit in zijn kennis van de (technische) snufjes die de auto's in de showroom te bieden hebben. Een autoliefhebber bovenal!

 

Inge Falke

Verkoop 

Inge is een van de weinige vrouwen die men in de autoverkoop tegenkomt maar daar laat ze zich niet door tegenhouden. Ze staat alle klanten te woord met een glimlach en optimisme waarmee ze goed weet wat een klant zoekt. Ook werkt ze mee op de administratieve afdeling.

 

Albert Tangenberg

Verkoop - Eigenaar

De man van het eerste uur waar olie door de aderen stroomt. Albert is de drijfveer van het bedrijf en staat voor de uitstraling die het bedrijf zo belangrijk vindt: vriendelijkheid, oprechtheid en loyaliteit. En verkopen kan hij natuurlijk als de beste!

Karen Tangenberg

Administratie

Karen is onze spin in het web. Ze is verantwoordelijk voor de boekhouding van alle vestigingen en weet alle ins en outs van het bedrijf. Ze zorgt voor een goede sfeer en helpt daar waar nodig is mee op iedere afdeling. 

Dinand Heijnen

Verkoop

Dinand is bij ons begonnen met zijn stage in 2021 en werkt inmiddels ook op de zaterdag bij ons. Hij doet de opleiding autoverkoop en is een zeer gemotiveerde collega die alles met beide handen aanpakt. De auto's in onze showroom staan dankzij hem te blinken!

Openingstijden.

Onze deuren staan voor u open op de volgende tijden:

  Werkplaats  Verkoop
Maandag t/m vrijdag 08:00-17:00  09:00-18:00
Zaterdag 08:00-12:00  09:00-17:00