Welkom bij
Luth Tangenberg vestiging Hardenberg

Hier kom ik vut

In het gemoedelijke Overijssel, nabij onze oorspronkelijke roots, is deze vestiging gelegen en vindt zijn oorsprong in 2010.

Naast een heel divers aanbod gebruikte auto’s van allerlei merken, vind je in de fraaie showroom een unieke collectie Subaru’s, zoals de Impreza GT Turbo, de Impreza WRX, de Impreza WRX STi en de Subaru BRZ, zelfs een Subaru SVX en een Subaru XT Turbo zijn van de partij. Dit is in de loop der jaren zo gegroeid, noem het hobby, passie & beleving, ondanks dat zijn ze helaas niet alleen om te bewaren. Wij vinden het ook heerlijk om dit te kunnen delen en er af en toe eentje af te staan. 

De naam die wij hiermee opgebouwd hebben gaat inmiddels tot ver over de grenzen. Wat is er mooier om deze Subaru’s te verkopen, te onderhouden en te repareren, het zit in ons bloed. 

luth-tangenberg-hardenberg-klein

Luth Tangenberg Hardenberg

Jarenlange ervaring, kennis, kunde en de juiste apparatuur zorgen ervoor dat wij, naast onze eigen merken Dodge Ram, SsangYong & Subaru, ieder merk verkopen, kunnen repareren en onderhouden.

Onze werkplaats is modern uitgerust en heeft zelfs een extra grote brug om grote (bedrijfs)wagens en campers (tot 3.500kg) te kunnen onderhouden. Kortom Vakkundig & Sterk in elk Merk!

Zoals velen weten zijn wij een écht familiebedrijf en hebben we een rijke geschiedenis, die we graag met u delen. Bekijk de pagina onze historie om er achter te komen waarom we al meer dan 35 jaar bestaan en voor al onze klanten klaar staan.

Wie zijn wij

Een vertrouwd en vriendelijk bedrijf is nergens zonder haar werknemers. Hieronder laten we u graag kennismaken met iedereen die u op onze vestiging in Hardenberg tegen kunt komen.

Ludwig Tangenberg

Verkoop-Receptie-Eigenaar

Van jongs af aan ligt zijn voorliefde bij auto’s. Hij is geboren met een Dinky Toy in de wieg.  Na wat omzwervingen zit hij al weer ruim 20 jaar fulltime in de autobranche en mag hij zich, je zal het niet gauw aan hem merken, de trotse eigenaar van onze vestiging in Hardenberg noemen. Zes dagen per week is hij aanwezig, dus dan moet je wel echt van je vak houden.
Subaru is zijn passie! Sinds de introductie van de Subaru Impreza GT Turbo/ 555 raakte hij echt besmet met het Subaru virus. Hij vind het heerlijk om dit te delen. Maar ook andere merken schuwt hij zeer zeker niet, maar dan wel graag net ff anders dan anders. Niet alleen de auto, maar ook de klant heeft zijn eigen verhaal en daar houdt hij van.

Mark Eigenraam

Monteur

Eén brok ervaring!
Mark begon zijn stage bij ons en is sindsdien gebleven. 
Onderhoud, diagnose, maar ook hele grote reparatie klussen draait hij z’n hand niet voor om.
Al meer dan 20 jaar staat hij zijn mannetje in alle opzichten en laat zich niet gauw uit het veld slaan.
Een zeer ervaren expert in Subaru, Dodge Ram & SsangYong. Ondanks dat zijn voorliefde bij Subaru ligt, hij rijdt er eentje sinds jaar en dag, heeft hij zich in de loop der jaren door zijn kennis, kunde en ervaring ontwikkeld tot een echte allround multi-merken specialist.

Openingstijden

Onze deuren staan op de volgende tijden voor u open.

 

  

Werkplaats  

 

Verkoop

Maandag t/m donderdag 08:00-17:00 08:00-18:00
Vrijdag 08:00-17:00 08:00-17:00
Zaterdag GESLOTEN 09:00-16:00