Bijna nieuw met fabrieksgarantie
Bijna nieuw, direct beschikbaar

Bijna nieuw met fabrieksgarantie

Luth-Tangenberg is ook specialist in bijna nieuwe auto's met fabrieksgarantie!

Op het moment is de levertijd van een nieuwe auto vaak een groot probleem. Er zijn meerdere omstandigheden die hierop invloed hebben. Denk onder andere aan Corona, het chiptekort of grondstoftekorten. Het resulteert momenteel in wachttijden van soms wel meer dan een jaar

 

Grote voorraad jong gebruikte auto's

Om klanten toch van dienst te kunnen zijn, hebben wij een grote voorraad van nagenoeg nieuwe auto's. Vaak maar een paar maanden oud en weinig kilometers en fabrieksgarantie. Behalve de directe beschikbaarheid is de prijsdaling in die paar maanden een gunstige bijkomstigheid. Al met al is dit een uitermate goed alternatief op een nieuwe auto.

Onze voorraad bestaat uit auto's van onder andere de merken Nissan, Toyota, Mazda en Hyundai.

DSC_0432 (Middel)

Fabrieksgarantie

De bijna nieuwe auto's die wij aanbieden zijn gemiddeld 3 maanden tot 1 jaar oud. Dat betekent dat ze bij de meeste merken nog 2 tot 4 jaar fabrieksgarantie hebben.

download

Zo goed als nieuw

Vaak zijn de auto's zo weinig gebruikt dat het voertuig er van binnen en buiten nieuw uit ziet. Ook is er vaak weinig mee gereden waardoor er praktisch geen slijtage is.

DSC_0294 (Middel)

Prijsverschil

Deze auto's zijn een stuk goedkoper ten opzichte van nieuw. Dit heeft er mee te maken dat er in de eerste maanden dat een auto in gebruik wordt genomen, er een grote afschrijving plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat op het moment dat wij de auto aanbieden we een aantrekkelijk prijsverschil kunnen bieden.

DSC_0970

Direct rijden!

Iedereen weet inmiddels van de gevolgen van chiptekorten over de hele wereld. Ook de productie van auto's wordt hard geraakt wat weer resulteert in lange levertijden en onzekerheid. Wij bieden een ruime keuze aan auto's die direct beschikbaar zijn en u zo gelijk van uw aanwinst kunt genieten.

Japanse en Koreaanse auto's

Wij geven de voorkeur aan Japanse en Koreaanse auto's, gezien hun betrouwbare reputatie en stijlvolle modellen. Daarbij focussen wij ons vooral op de kleinere SUV (ook wel crossover genoemd) en de middelgrote SUV. Een deel van deze auto's wordt ook met vierwielaandrijving (AWD) aangeboden.

Benieuwd naar onze voorraad?

Benieuwd naar onze voorraad van bijna nieuwe auto's met fabrieksgarantie?