Autobedrijf Luth-Tangenberg
Camper onderhoud

Camper onderhoud

Bij Luth-Tangenberg begrijpen we dat uw camper meer is dan gewoon een voertuig; het is uw huis op wielen. Daarom bieden we uitgebreide camper onderhoudsservices aan onze vestigingen in Erica en Hardenberg. 

De werkplaatsen in Erica en Hardenberg zijn uitgerust met extra grote bruggen, perfect voor campers en lichte bedrijfswagens. Dit stelt ons in staat om elk type onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw camper met de grootste zorg uit te voeren.
 

Direct online een afspraak inplannen?
autobedrijf-luth-tangenberg-erica

Camper onderhoud in Erica

Onze locatie in Erica is volledig uitgerust om aan de specifieke eisen van uw camper te voldoen. Of het nu gaat om routinecontroles, seizoensvoorbereidingen of specifieke reparaties, onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw camper in optimale staat blijft. Wij begrijpen dat elke camper uniek is en bieden daarom gepersonaliseerd onderhoud aan dat specifiek op uw camper is afgestemd.

Meer over Camper onderhoud in Erica

Camper APK

De APK-keuring voor uw camper is cruciaal voor uw veiligheid en die van anderen op de weg. Bij Luth-Tangenberg voeren we grondige APK-keuringen uit voor campers met een toegestane maximummassa tot 3.500 kg (APK2) en boven 3.500 kg (APK1). Onze deskundige keurmeesters gebruiken de nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat uw camper voldoet aan alle veiligheidseisen.

autobedrijf-luth-tangenberg-hardenberg

Camper onderhoud in Hardenberg

Ook in Hardenberg staan we klaar om uw camper de zorg te geven die het verdient. Net als in Erica, biedt onze vestiging in Hardenberg uitgebreide onderhoudsdiensten voor alle soorten campers. Van basiscontroles tot ingrijpende reparaties, ons team zorgt ervoor dat uw camper klaar is voor uw volgende avontuur.

Meer over Camper onderhoud in Hardenberg

Camper checks

Voordat u op pad gaat, is het essentieel om uw camper grondig te laten nakijken. Onze camper checks omvatten een uitgebreide inspectie van banden, lichten, water- en gasinstallaties, en andere kritieke systemen. Deze checks zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt genieten van uw reis, wetende dat uw camper in topconditie is.

Camper onderhoud direct inplannen?

Klaar om uw camper het onderhoud te geven dat het nodig heeft? Plan eenvoudig online een afspraak in bij een van onze vestigingen of neem telefonisch contact op met Luth-Tangenberg Erica of Luth-Tangenberg Hardenberg. We zijn hier om u te helpen met al uw camper onderhoudsbehoeften, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw reizen.