Autobedrijf Luth Tangenberg
Onderhoud Subaru Assen

Onderhoud Subaru Assen

Heeft uw Subaru onderhoud nodig? Dan zorgen wij bij Luth-Tangenberg hier graag voor!

De meeste Subaru’s hebben een onderhoudsinterval tussen de 15.000 en 20.000 kilometer of om de 12 of 24 maanden. Geeft uw Subaru een melding dat deze toe is aan een service- of onderhoudsbeurt? Voor Subaru onderhoud in Assen bent u bij ons aan het juiste adres.

Moet er onderhoud aan uw Subaru uitgevoerd worden? Plan dan eenvoudig online een afspraak in.

Direct online een afspraak inplannen?
Subaru Forester kopen

Wanneer moet mijn Subaru voor onderhoud

Alle moderne Subaru modellen geven op het dashboard een melding wanneer deze voor een onderhoudsbeurt naar de garage moet. De onderhoudsinterval van de meeste Subaru modellen ligt tussen de 15.000 en 20.000 kilometer of om de 12 of 24 maanden.

Daarnaast kan het ook zijn dat uw Subaru service of onderhoud nodig heeft, wat niet direct door de auto zelf wordt aangegeven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld remmen, banden of andere draaiende delen. Mochten dergelijke onderdelen overigens aan vervanging toe zijn dan komt dit vaak ook wel aan het licht tijdens het geplande onderhoud of bij de APK.

Subaru dealer

Moet uw Subaru voor een onderhoudsbeurt naar de garage? Waar kunt u dan beter terecht dan de officiële merkdealer?

Bij de merkdealer bent u niet alleen gegarandeerd dat het onderhoud vakkundig en volgens de richtlijnen en voorschriften van Subaru wordt uitgevoerd, maar komt ook ten goede voor de restwaarde bij inruil of verkoop van uw Subaru.

Het onderhoud door de Subaru dealer laten uitvoeren? Plan dan eenvoudig, 7 dagen in de week, online een afspraak in via onze website.

Subaru dealer

Verkoop Subaru Assen

Bent u op zoek naar een nieuwe Subaru of bent u op zoek naar een jong gebruikte, tweedehands Subaru? 

Bij Luth-Tangenberg in Assen hebben wij doorlopend verschillende nieuwe en jong gebruikte Subaru modellen op voorraad. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een compleet nieuwe Subaru bij ons te bestellen. 

Bekijk hier de actuele Subaru modellen
Subaru onderhoud Assen inplannen

Moet uw Subaru voor een service- of onderhoudsbeurt naar de garage en wilt u het onderhoud aan uw Subaru inplannen? Dan kunt u eenvoudig online een werkplaats bij ons inplannen.