Erica, Hardenberg & Assen
Onderhoud Subaru

Onderhoud Subaru

Moet uw Subaru voor een onderhoudsbeurt naar de garage? Dan bent u bij Autobedrijf Luth-Tangenberg helemaal aan het juiste adres. Wij zijn echte Subaru specialisten daarnaast is Autobedrijf Luth-Tangenberg ook nog eens officieel Subaru dealer!

De meeste moderne Subaru modellen geven netjes op het dashboard aan wanneer deze voor een onderhoudsbeurt naar de garage moeten. De meeste Subaru’s hebben een onderhoudsinterval tussen de 15.000 en 20.000 kilometer of om de 12 of 24 maanden.

Moet er onderhoud aan uw Subaru uitgevoerd worden? Plan dan eenvoudig online een afspraak of neem gerust contact met ons op mocht u nog vragen hebben.

Direct online een afspraak inplannen?
Subaru Forester kopen

Subaru dealer

De vestiging van Autobedrijf Luth-Tangenberg in Erica is al sinds 1987 Subaru dealer.

Subaru produceert al ruim vijftig jaar automobielen en is al ruim dertig jaar actief in Europa. Het merk maakt deel uit van het wereldomvattende Fuji Heavy Industries. Een concern dat zich niet alleen bezighoudt met de productie van auto's maar ook met die van vliegtuigen, treinen en speciale voertuigen. Kortom Subaru is niet zomaar een merk. Subaru is een wereldmerk!

Bent u opzoek naar een nieuwe Subaru of bent u opzoek naar een gebruikte Subaru? Wij hebben doorlopend verschillende nieuwe en gebruikte Subaru’s op voorraad. Bekijk direct onze actuele auto voorraad.

Bekijk onze actuele auto voorraad

Klein of groot onderhoud Subaru

Of uw Subaru nu voor alleen een olieverversbeurt moet of voor een grote onderhoudsbeurt? Bij ons is uw Subaru altijd in goede handen. Mede door ons Subaru dealerschap hebben onze monteurs enorm veel specifieke kennis over de verschillende Subaru modellen.

Naast dat wij het onderhoud en ook het reparatiewerk uitvoeren aan de nieuwe en standaard Subaru modellen, kunt u ook bij ons terecht voor het specifieke onderhoud aan de WRX en STI modellen.

Heeft u bijvoorbeeld een Forester WRX, Impreza WRX of WRX STI en zoekt u een adres waar u het specifieke onderhoud of een specifieke reparatie vakkundig en professioneel kan laten uitvoeren? Neem dan gerust even contact op met Subaru dealer Luth-Tangenberg.

Subaru dealer

Storingsdiagnose Subaru

Helaas kan het voorkomen dat uw Subaru een storing aangeeft. Voor het uitlezen van een Subaru en het goed diagnosticeren van de storing is een uitleescomputer met specifieke software nodig.

Wij van Autobedrijf Luth-Tangenberg beschikken over deze uitleescomputers met de benodigde software. Wilt u dus en storingsdiagnose voor uw Subaru laten uitvoeren? Plan dan eenvoudig online een afspraak in of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud Subaru alle modellen

Zoals eerder genoemd kunt u bij Autobedrijf Luth-Tangenberg terecht voor het onderhoud van alle Subaru modellen uit alle bouwjaren. Of u nu een nieuwe Subaru heeft waar nog de Subaru fabrieksgarantie op zit of een oudere Subaru rijdt? Bij ons is uw auto in goede handen!

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Onderhoud Subaru BRZ
 • Onderhoud Subaru Forester
 • Onderhoud Subaru Impreza
 • Onderhoud Subaru Justy
 • Onderhoud Subaru Legacy
 • Onderhoud Subaru Levorg
 • Onderhoud Subaru Outback
 • Onderhoud Subaru Solterra
 • Onderhoud Subaru Trezia
 • Onderhoud Subaru Tribeca
 • Onderhoud Subaru WRX STI
 • Onderhoud Subaru XV

Wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u voor het Subaru onderhoud terecht bij onze vestigingen in Erica, Assen en in Hardenberg.
 

Onderhoud Subaru inplannen

Moet uw Subaru voor een service of onderhoudsbeurt naar de garage en wilt u het onderhoud aan uw Subaru inplannen? Dan kunt u eenvoudig online een werkplaats bij ons inplannen.