Kom alles te weten over
Nissan

Nissan specialist

In 2014 werden wij met onze vestiging in Assen officieel Nissan dealer. Een uitdagende reis die ons tot 2020 bracht waarna we als officieel dealer zijn gestopt. Onze voorliefde voor Nissan is sindsdien niet weg gegaan en we bieden nog steeds deze mooie en toegankelijke auto’s aan als Nissan Specialist.

In de loop van de jaren zijn we natuurlijk experts geworden in het merk en alles wat er bij komt kijken. Onderhoud is vanzelfsprekend mogelijk bij ons, de monteurs hebben alle kennis in huis.

Ook hebben wij een ruim aanbod met jong gebruikte Nissans die wij zeer scherp kunnen aanbieden.

Klik hier voor onze Nissan voorraad
Nissan modellen
nissan-qashqai 2022 blauw

Nissan Qashqai

Stoer, ruim, sportief, slim en efficiënt: rijden met de Nissan QASHQAI is een geweldige belevenis.

In 2007 vond Nissan de crossover uit met de QASHQAI: Een hoge instap en zitpositie, de uitstraling van een stoere terreinauto en de rijeigenschappen van een comfortabele gezinsvervoerder. De wordt daarmee beschouwd als de grondlegger van het crossover-segment. Tien jaar na de lancering zijn in Europa al 2,6 miljoen stuks verkocht.

Vanaf half 2022 is er een nieuwe versie van dit geliefde model de ‘e-POWER’: een combinatie van een benzinemotor die de batterij oplaadt en een elektrische motor die de wielen aandrijft. De voordelen van een elektrische auto zonder dat u een stekker hoeft te gebruiken.

nissan-ariya
Ariya

De 100% elektrische crossover van Nissan met een uitzonderlijk stijlvol design en unieke elektrische vierwielaandrijving. 

Er is keuze voor twee accupakketten ( en tussen twee- of vierwielaandrijving. De auto heeft een actieradius tot 533 km afhankelijk van de voorgenoemde keuzes en de auto kan snel opladen tot wel 300 km extra bereik in ongeveer 35 minuten.

 

Nissan X-trail png
X-Trail met E-Power

De bekende alleskunner is nu uitgebracht met dezelfde technologie als de Qashqai e-Power: de batterij wordt opgeladen door een efficiënte benzinemotor waardoor er geen stekker nodig is. 

De wielen worden altijd aangedreven door de elektromotor. Ook is vierwielaandrijving een extra optie voor deze auto  die vermogen en stabiliteit biedt.

879929ax-F77-20TDIEULHD_JUKE_MY21_34_Front_N_CONNECTA_NO_FL-460x290
Juke

De Nissan Juke is een 5-deurs crossover met hoge zit en een speels en onderscheidend design. Een compacte auto waarbij het design voorrang krijgt boven gebruiksgemak. 

De Nissan Juke heeft met zijn vrolijke design het hart van veel consumenten veroverd. Het aanbod aan Nissan Juke occasions is dan ook groot. De eerste generatie Nissan Juke verschijnt in 2010 op de markt. De opvallend gelijnde Juke is dan een van de eerste crossovers in het B-segment.

NIssan micra png
Micra

De Nissan Micra is een compacte stadsauto voor vier à vijf personen die al sinds 1982 wordt gebouwd. Opmerkelijk genoeg is de Micra over de jaren slechts viermaal volledig vernieuwd; dit gebeurde in 1992, 2002, 2010 en 2016. 

Tussentijds heeft de Nissan Micra ook meermaals een facelift als opfrisser gekregen, om onder andere uiterlijke wijzigingen aan te brengen en de techniek fijn te slijpen. De Micra staat bekend om zijn speelse looks, degelijke techniek en zuinige motoren, die de auto tot een aangenaam onderdeel van de familie maken.

Actuele voorraad Nissan

Benieuwd naar onze actuele voorraad Nissan modellen? Of benieuwd wat de inruilwaarde is van uw huidige auto? 

Neem dan gerust even contact op met Luth-Tangenberg Nissan Erica, Luth-Tangenberg Nissan Assen, Luth-Tangenberg Nissan Hardenberg of neem direct contact met ons op via onderstaande knop.