Autobedrijf Luth-Tangenberg
Onderhoud SsangYong Erica

Onderhoud SsangYong Erica

Onderhoud en service SsangYong bij Autobedrijf Luth-Tangenberg in Erica. Rijdt u een SsangYong en moet deze voor een onderhoudsbeurt naar de garage? Kies dan voor de service en de kwaliteit van de merkdealer.

Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats en beschikken over de beste gereedschappen. Daarnaast werken bij ons gecertificeerde monteurs en werken wij uitsluitend met de beste onderdelen. Op deze manier weet u altijd zeker dat uw SsangYong bij ons in goede handen is!

Is uw SsangYong toe aan onderhoud? Maak dan eenvoudig online een afspraak via onze website.

harry olie

SsangYong onderhoud kosten

Wat zijn de kosten voor het onderhoud aan uw SsangYong? De kosten van het onderhoud variëren uiteraard per werkzaamheden. Alleen het verversen van de motorolie en het oliefilter hebben natuurlijk een heel andere prijs dan het vervangen van de distributieriem.

Brengt u uw SsangYong voor onderhoud naar Luth-Tangenberg in Erica? Dan bekijken wij uiteraard altijd vooraf welke beurt uw SsangYong moet hebben en kunnen hier dan ook vooraf een prijsindicatie voor afgeven. Maar ook de prijs voor vrijwel dezelfde werkzaamheden kunnen per SsangYong verschillen.

Dit is namelijk ook afhankelijk van de brandstof, het type motor, de kilometerstand van de SsangYong en ook de tijd of het aantal kilometers wat tussen de beurten heeft gezeten kan invloed hebben op de kosten.

Moet uw SsangYong dus voor onderhoud naar de garage en wilt u vooraf weten wat de kosten gaan zijn? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Neem direct contact met ons op

SsangYong dealer

Autobedrijf Luth Tangenberg is al sinds 2005 officieel SsangYong dealer in Erica. De naam SsangYong komt overigens uit een Oosterse legende. De naam SsangYong betekent dubbele draak.

Sinds de jaren 90 van de twintigste eeuw heeft SsangYong een technologische samenwerking met Mercedes-Benz. Zo gebruiken verschillende SsangYong modellen onder andere Mercedes-Benz motoren en versnellingsbakken van Mercedes-Benz.

De modellen van SsangYong omvatten een aantal SUV’s, 4x4’s en pick-up’s, die geschikt zijn voor het echte zware werk maar ook als comfortabele kilometervreter kunnen worden ingezet.

Alle SsangYong modellen zijn leverbaar met een grijs kenteken en hebben een trekgewicht tot 3500 kg (met uitzondering van de Tivoli).

Bent u op zoek naar een nieuwe of een jong gebruikte SsangYong? Bekijk dan onze actuele autovoorraad of neem gerust eens contact op met Luth-Tangenberg in Erica.

SsangYong Rexton 2021
SsangYong Drenthe en Overijssel

Zoals hierboven al vermeld is Luth Tangenberg officieel SsangYong dealer. Maar niet alleen onze vestiging in Erica is officieel SsangYong dealer, alle vestigingen van Luth-Tangenberg hebben het SsangYong-dealerschap.

Wij zijn dan ook officieel SsangYong dealer voor Drenthe en officieel SsangYong dealer voor Noord-Oost Overijssel. Zoekt u dus een SsangYong in Drenthe of een SsangYong in Overijssel? Dan bent u bij Autobedrijf Luth-Tangenberg helemaal aan het juiste adres.

SsangYong onderhoud inplannen

Direct een afspraak inplannen om het onderhoud aan uw SsangYong te laten uitvoeren door Luth-Tangenberg in Erica? Plan eenvoudig online uw afspraak via onze website of bel 0591 - 301403.