Erica, Hardenberg & Assen
4x4 aangedreven auto's

4x4 aangedreven auto's

Het DNA van vierwielaangedreven auto's zit al sinds de oprichting van ons bedrijf in onze genen!

In 1987 zijn wij gestart met Subaru, het eerste merk ter wereld dat standaard vierwielaangedreven personenauto's introduceerde. In de loop der jaren hebben wij hierdoor veel kennis en ervaring opgedaan met vierwielaangedreven auto's.
In 2002 werden wij dealer van Daihatsu, en in 2005 van SsangYong. Deze merken hebben ook vierwielaangedreven type's in hun modellenreeks.

subaru-outback-2022-0113

Het voordeel van vierwielaangedreven auto's

Inmiddels zien steeds meer merken het voordeel van vierwielaangedreven auto's met name door de extra actieve veiligheid (verdeling van kracht op alle wielen) en extra mogelijkheden, zoals het rijden bij slechte weersomstandigheden of op de minder begaanbare paden. Voorts heeft een vierwielaangedreven auto een veel hoger trekgewicht dus ideaal voor een caravan of een paardentrailer.

50 jaar AWD

Gespecialiseerd in vierwielaangedreven auto's

Daarom hebben wij ons, naast onze dealerschappen, gespecialiseerd in alle merken vierwielaangedreven auto's. In de breedste zin van het woord dus personenauto's, pick-up's, terreinauto's en  SUV's. De verkoop en het onderhoud hiervan behoeft specifieke kennis en vaardigheden. Als gespecialiseerd bedrijf hebben wij de kennis in huis om uw 4WD te voorzien van accessoires, reparatie en onderhoud.
Uw 4WD is tenslotte niet zo maar een auto!

kleine of grote SUV of terreinauto?

Op zoek naar een kleine of grote SUV of terreinauto?
Geel of grijs kenteken of gaat u voorkeur uit naar een vierwielaangedreven personenauto, bij ons vindt u het breedste assortiment in 4WD-occasions van Noordoost Nederland! 

Vragen of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan 4x4 auto's? Stel uw vraag of gewoon eens bij ons langs!