Autobedrijf Luth Tangenberg
Onderhoud SsangYong

Onderhoud SsangYong

U wilt uw SsangYong natuurlijk in topconditie houden. Waar kunt u het onderhoud aan uw SsangYong dan beter laten uitvoeren dan bij de officiële merkdealer? Bij Autobedrijf Luth-Tangenberg helpen wij u graag!

Wilt u het onderhoud aan uw SsangYong laten uitvoeren door Luth-Tangenberg? Dan kunt u hiervoor terecht bij onze vestigingen in Assen, Erica en Hardenberg. Alle vestigingen van Luth-Tangenberg zijn uitgerust met een moderne werkplaats en gecertificeerde monteurs. Daarnaast werken wij uitsluitend met de beste gereedschappen en de beste materialen.

Direct online een afspraak inplannen?
SsangYong dealer

SsangYong dealer

Sinds 2005 is Luth-Tangenberg officieel SsangYong dealer in Drenthe en voor Noord-Oost Overijssel.

Het merk SsangYong staat bekend om zijn SUV’s en 4x4’s, die voortborduren op Mercedes-Benz techniek. Door de jarenlange ervaring die Luth-Tangenberg met SUV’s en 4x4’s van diverse merken heeft, is SsangYong een meer dan welkome aanvulling op ons assortiment.


Bent u geïnteresseerd in een splinternieuwe of een jong gebruikte SsangYong? Bekijk dan onze actuele auto voorraad, of neem gerust eens contact met ons op.

Grote beurt SsangYong

Klein of groot onderhoud aan uw SsangYong laten uitvoeren? Autobedrijf Luth-Tangenberg is officieel SsangYong dealer en waar kunt u nu het onderhoud beter laten uitvoeren dan bij de officiële merkdealer?

Grote beurt of een kleine beurt? Is uw SsangYong toe aan een onderhoudsbeurt? Dan wordt er eigenlijk niet meer gesproken over een grote beurt of een kleine beurt. Iedere moderne auto, dus ook iedere SsangYong, heeft zijn eigen onderhoudsschema. In dit schema is exact opgenomen welk onderhoud er uitgevoerd moet worden op welke momenten.

De momenten waarop de onderhoudsbeurten uitgevoerd moeten worden, zijn afhankelijk van tijd en en het aantal gereden kilometers. Denk bijvoorbeeld aan olieverversen tussen de 10.000 en 20.000 kilometer of iedere 12 tot 24 maanden. 
 

SsangYong Rexton 2021

SsangYong storing en diagnose

Uw SsangYong laten uitlezen? Wij zijn officieel SsangYong-dealer en beschikken over de juiste uitleesapparatuur en diagnosesoftware voor iedere SsangYong.

Geeft uw SsangYong een storing aan op het dashboard, gaat het motorstoringslampje branden of merkt u dat de auto bijvoorbeeld inhoudt qua power of prestaties? In veel gevallen kan het uitlezen van uw SsangYong direct antwoord geven op wat het probleem kan veroorzaken.

Heeft u dus problemen met uw SsangYong en wilt u een storingsdiagnose laten uitvoeren? Plan dan direct een afspraak in of neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

SsangYong onderhoud inplannen

Direct een afspraak inplannen om het onderhoud aan uw SsangYong te laten uitvoeren? Plan eenvoudig online uw afspraak via onze website of bel de vestiging waar u het onderhoud wil laten uitvoeren.