Autobedrijf Luth-Tangenberg
USA cars Assen

USA cars Assen

Bij Autobedrijf Luth-Tangenberg in Assen zijn Amerikaanse auto's al lange tijd ons specialisme, voornamelijk vanwege onze persoonlijke passie voor deze voertuigen. Om het kort te houden: we zijn dol op dit type auto's vanwege hun ruimtelijkheid, comfort, stoere look en het karakteristieke geluid van de robuuste V8 motoren.

Financieel gezien zijn Amerikaanse pick-ups met name voor ondernemers zeer aantrekkelijk. Denk aan lage wegenbelasting van ongeveer €50, een maximaal trekgewicht van vaak 3500kg, sterke restwaardes en gunstige kilometerkosten in vergelijking met een bus.

Dit voordeel komt vooral door de LPG installaties. Waar de meeste bedrijfsbussen een verbruik hebben van ongeveer 1 op 10, hebben pickups een verbruik van ongeveer 1 op 5. Met diesel ongeveer twee keer zo duur als LPG, is dit een economisch slimme keuze. Bovendien kunnen ondernemers in sommige gevallen profiteren van een investeringsaftrek en betalen ze geen BPM.

Bekijk onze actuele auto voorraad
1500 laramie sport

Officieel Dodge RAM dealer

Autobedrijven Luth-Tangenberg met vestigingen in Erica, Hardenberg en Assen is officieel Dodge RAM dealer.

De liefde voor Amerikaanse auto's brengen we graag over. De ruimte, het comfort, de stoere uitstraling en het prachtige geluid van de V8 motoren. Daar gaat menig hart sneller van kloppen.

RAM's zijn een maat groter dan de meeste Europese pick-ups zoals de Volkswagen Amarok, Mercedes-Benz X-Klasse of Nissan Navara. Het voordeel hiervan is dat de cabine groter is en er meer laadruimte is, zelfs in combinatie met een gasinstallatie.

Dit maakt een Dodge Ram, de meest comfortabele bedrijfswagen!

Meer over Dodge RAM

USA cars Drenthe

Bij Luth-Tangenberg, USA Cars Drenthe zijn we gepassioneerde liefhebbers van Amerikaanse auto's, met een speciale focus op USA pickups. En, als officiële Dodge RAM dealer, ligt onze hoofdfocus bij de RAM’s.

Bij autobedrijf Luth-Tangenberg, USA Cars specialist in Drenthe, bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een goed en betrouwbaar adres als het aankomt op onderhoud, reparatie of het opsporen van een storing aan uw Amerikaanse auto.

mlp-img-top-2022-1500-temp

Welke Amerikaanse wij verkopen

Bij Autobedrijf Luth-Tangenberg hebben wij bij onze USA cars een focus op de amerikaanse pickups en dan als RAM dealer uiteraard op de Dodge RAM pick-ups. Dat neemt niet weg dat u bij ons ook regelmatig de Ford USA pick-ups als een F-150 tegen kunt komen of de elektrische Ford F-150 Lightning. Naast de Dodge RAM en de Ford USA pickups kunt u bijvoorbeeld ook de zeer luxe Cadillac Escalade EXT pickups bij ons tegenkomen.

Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor het onderhoud of het laten uitvoeren van een reparatie aan uw Amerikaanse auto. Wij beschikken over zowel de benodigde gereedschappen en uitleesapparatuur als kennis op het gebied van Amerikaanse auto’s.

Onderhoud en reparatie USA cars

In de loop der jaren hebben onze technici de nodige expertise en ervaring opgebouwd met betrekking tot USA Car onderhoud en reparatie. Tevens zijn onze werkplaatsen volledig uitgerust met onder andere de benodigde computer uitleesapparatuur en speciale gereedschappen voor alle Amerikaanse auto’s. We zijn dan ook een echte USA CAR specialist, en zelfs Dealer van Dodge en RAM!
 

Vragen of direct een afspraak inplannen?

Heeft u vragen over USA cars, of heeft u vragen aan ons als Dodge Ram dealer in Assen? Neem dan gerust even contact met ons op, wij staan u uiteraard graag te woord.

Contact opnemen kan tijdens openingstijden telefonisch, buiten openingstijden kunt u ons een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Stuurt u ons een e-mail of vult u het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.