RAM Dealer
US Car Specialist

US Car Specialist en RAM Dealer

Amerikaanse auto’s zijn al jaren een specialiteit van Autobedrijf Luth-Tangenberg.
Dat heeft met name met de eigen liefhebberij te maken. We kunnen er een lang verhaal van maken, dus kort gezegd: We houden van dit type auto’s. Heerlijke ruime auto’s met een hoog comfortniveau, een stoere uitstraling, en een heerlijk geluid door lekkere V8 motoren.

1500 laramie sport

US Car's voor ondernemers zeer interessant

Ook kostentechnisch zijn met name de Amerikaanse Pick-ups voor ondernemers zeer interessant. Ga maar na: wegenbelasting van ongeveer 5 tientjes, maximaal trekgewicht van meestal 3500kg. Goede restwaardes, en in het vergelijk met een bus een relatief gunstige km-kostprijs. 

Dat zit hem in de LPG installaties. De meeste bedrijfsbussen rijden zo rond de 1 op 10. En de meeste pickups rond de 1 op 5. Diesel is ongeveer 2x zo duur als LPG, dus daarvoor hoef je het echt niet te laten! Tevens kun je gebruik maken van een investeringsaftrek van 28% en betaal je geen BPM.

mlp-img-top-2022-1500-temp
US Car onderhoud en reparatie

In de loop der jaren hebben onze technici de nodige expertise en ervaring opgebouwd met betrekking tot US Car onderhoud en reparatie. Tevens zijn onze werkplaatsen volledig uitgerust met onder andere de benodigde computeruitleesapparatuur en speciale gereedschappen voor alle Amerikaanse auto’s. We zijn dan ook een echte USA CAR specialist, en zelfs Dealer van Dodge en RAM!

US Car en Pick up occasions

Wij hebben altijd gebruikte pick-ups op voorraad in diverse prijsklassen, het vaakst komen daarbij de Dodge Ram 1500, de Ram 2500, de Ford F-150, de F-150 RAPTOR, de F-250, de Chevrolet Avalanche, de Toyota Tundra & de Cadillac Escalade voor. Nieuw leveren we alle types waarvan de meeste zelfs uit voorraad waardoor korte levertijden gegenereerd kunnen worden!

Heeft u interesse in een pickup, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! 

Actuele voorraad met o.a. US Car's & Dodge RAM's

Bekijk de actuele auto voorraad van Luth-Tangenberg Erica, Luth-Tangenberg Assen en Luth-Tangenberg Hardenberg. Doorlopend bieden wij verschillende gebruikte US car's, gebruikte Dodge RAM's maar ook regelmatig nieuwe Dodge RAM's direct uit voorraad leverbaar.