Autobedrijf Luth-Tangenberg
Storing luchtvering Dodge Ram

Storing luchtvering Dodge Ram

Geeft uw Dodge Ram een storing op de luchtvering? Dan is de kans aanwezig dat er een probleem is met de compressor van de luchtvering, dat er lekkage is in het luchtsysteem of dat er een probleem is met één van de luchtbalgen van uw Dodge Ram. Een lekkende luchtbalg kan dan bijvoorbeeld de oorzaak zijn van lekkage in het luchtsysteem.

De storingsmelding die hierbij vaak voorkomt is ‘Air Suspension Faulty Workshop’. 

1500 TRX

Dodge Ram dealer

Bent u trotse eigenaar van een Dodge Ram en heeft u een probleem met uw auto? Waar kunt u dan beter terecht dan bij de officiële Dodge Ram dealer? Luth-Tangenberg is al vele jaren US cars specialist en Dodge Ram dealer in Drenthe met vestigingen in Assen en Erica en dealer voor Noord-Oost Overijssel met onze vestiging in Hardenberg.

Wij beschikken over de kennis, de expertise, het juiste, specialistische gereedschap en de juiste onderdelen om uw Dodge Ram in topconditie te houden. Daarnaast hebben wij als Dodge Ram dealer uiteraard doorlopend, verschillende nieuwe en jong gebruikte Dodge Ram’s op voorraad staan.

Dodge Ram dealer

Problemen luchtvering Dodge Ram

Heeft u een probleem met de luchtvering, bijvoorbeeld de foutmelding ‘Air Suspension Faulty Workshop’, of heeft u problemen met de rijeigenschappen van uw Dodge Ram die eventueel te herleiden zijn aan onderstel of de luchtvering? Neem dan ook gerust even contact met ons op.


Naast de problemen die betrekking hebben op de luchtvering, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor alle andere (elektronische) storingen in uw Dodge Ram? Wij beschikken over de juiste uitleesapparatuur om uw Ram uit te lezen en wij beschikken over de monteurs die de storing in uw Dodge Ram kunnen verhelpen.

Heeft u vragen over storingen in uw Dodge Ram of wilt u een afspraak inplannen om uw Ram uit te laten lezen? Neem dan gerust even contact met ons op.

mlp-img-top-2022-1500-temp

Storing service 4wd system Dodge Ram

Een storing die wij ook meerdere malen tegengekomen zijn, zijn de in oranje letters verlichte ‘4WD SVC’ melding of in oranje letters verlichte ‘SERV 4WD’ melding. Wij zien dat deze melding soms na een servicebeurt of bijvoorbeeld een olieverversbeurt naar voren komt. Maar het kan ook voorkomen dat deze service 4wd system storing vanuit het niets op het dashboard van uw Dodge Ram naar voren komt.

Geeft uw Dodge Ram ‘4WD SVC’ of ‘SERV 4WD’ aan, beide houden in dat er dus een issue is met het 4 wheel drive system. De aanduiding kan per uitvoering en per bouwjaar verschillen.

Geeft uw Dodge Ram deze of een andere foutmelding en wilt u het probleem laten verhelpen? Neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dodge Ram storing laten verhelpen?

Storing luchtvering Dodge Ram of of een andere storing zoals de service 4wd system laten verhelpen? Plan dan eenvoudig een afspraak in via onze website. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons tijdens openingstijden natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken.