Autobedrijf Luth-Tangenberg
Onderhoud Suzuki Assen

Onderhoud Suzuki Assen

Onderhoud en service Suzuki bij Autobedrijf Luth-Tangenberg in Assen. Rijdt u een Suzuki en moet deze voor een onderhoudsbeurt naar de garage? Kies dan voor de service en de kwaliteit van Autobedrijf Luth-Tangenberg.

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste faciliteiten en we gebruiken alleen het beste gereedschap. Bovendien zijn onze monteurs professioneel gecertificeerd en gebruiken we uitsluitend onderdelen van topkwaliteit. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw Suzuki bij ons altijd in deskundige handen is!

Is uw Suzuki toe aan onderhoud? Maak dan eenvoudig online een afspraak via onze website.

Plan eenvoudig online een afspraak in
suzuki-assen

Suzuki onderhoud kosten

Wat zijn de kosten voor het onderhoud aan uw Suzuki? De kosten van het onderhoud variëren uiteraard per werkzaamheden. Alleen het verversen van de motorolie en het oliefilter hebben natuurlijk een heel andere prijs dan het vervangen van de distributieriem.

Wanneer u uw Suzuki naar Luth-Tangenberg in Assen brengt voor onderhoud, zullen we altijd eerst bepalen welk type onderhoudsbeurt nodig is en kunnen we op voorhand een kostenindicatie geven. Echter, het is belangrijk om te weten dat de kosten voor nagenoeg identieke werkzaamheden kunnen variëren afhankelijk van het specifieke Suzuki model.

Dit is namelijk ook afhankelijk van de brandstof, het type motor, de kilometerstand van de Suzuki en ook de tijd of het aantal kilometers wat tussen de beurten heeft gezeten kan invloed hebben op de kosten.

Moet uw Suzuki dus voor onderhoud naar de garage en wilt u vooraf weten wat de kosten gaan zijn? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan een prijsindicatie geven op maat voor uw Suzuki

Suzuki onderhoud in Drenthe en Overijssel

Zoekt u een betrouwbaar adres in Drenthe of Overijssel voor het onderhoud van uw Suzuki? Bij BOVAG Autobedrijf Luth-Tangenberg, met vestigingen in Erica, Assen en Hardenberg, staan wij klaar voor alle Suzuki-eigenaren in heel Drenthe en Noord-Overijssel. Ons ervaren team biedt professioneel onderhoud en service, zodat uw Suzuki altijd in optimale conditie blijft.

Bij Autobedrijf Luth-Tangenberg begrijpen we hoe belangrijk kwalitatief onderhoud is voor de levensduur en veiligheid van uw Suzuki. Daarom hanteren we hoge standaarden in onze dienstverlening. Ongeacht uw locatie in Drenthe of Overijssel, onze vestigingen zijn strategisch geplaatst om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor betrouwbaar Suzuki onderhoud bent u bij ons dus aan het juiste adres.

suzuki-swift-onderhoud

Vervangend vervoer bij Luth-Tangenberg in Assen

Brengt u uw Suzuki naar Autobedrijf Luth-Tangenberg in Assen voor een onderhoudsbeurt, een reparatie of de APK? Dan begrijpen wij dat u mobiel wilt blijven. Daarom bieden wij in Assen vervangend vervoer aan. U kunt uw Suzuki met een gerust hart bij ons achterlaten en uw dag voortzetten in één van onze leenauto’s.

Wilt u gebruikmaken van deze service? Laat het ons alstublieft weten bij het plannen van uw afspraak. Zo zorgen wij dat er een leenauto voor u klaarstaat op het moment dat u uw Suzuki aan ons toevertrouwt. Bij Autobedrijf Luth-Tangenberg zetten we alles in het werk om het onderhoud aan uw Suzuki in Assen zo soepel mogelijk te laten verlopen, inclusief het bieden van een passende oplossing om u mobiel te houden.

Suzuki onderhoud in Assen inplannen

Direct een afspraak inplannen om het onderhoud aan uw Suzuki in Assen uit te laten voeren? Plan eenvoudig online uw afspraak via onze website of bel 0592-209001.