Autobedrijf Luth-Tangenberg
Onderhoud Mitsubishi Assen

Onderhoud Mitsubishi Assen

Bent u een inwoner van Assen of de nabije omgeving en heeft uw Mitsubishi onderhoud nodig? Vertrouw dan op de expertise van Autobedrijf Luth-Tangenberg in Assen! Onze werkplaats is uitgerust met meerdere bruggen waar onze deskundige monteurs zich richten op het onderhoud van diverse automerken, inclusief Mitsubishi.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om het onderhoud aan uw Mitsubishi uit te laten voeren? U kunt heel gemakkelijk online een afspraak inplannen, maar bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn ook telefonisch beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden!

plan eenvoudig online een afspraak in

Onderhoudskosten Mitsubishi

De prijs voor het onderhouden van een Mitsubishi is variabel. Dit hangt primair af van het bouwjaar en het type motor van uw voertuig. Andere factoren zoals de leeftijd van de auto, eerder uitgevoerde onderhoudsbeurten en het aantal gereden kilometers beïnvloeden ook de kosten.

Staat er een onderhoudsbeurt voor uw Mitsubishi op de planning en wenst u een kostenraming vooraf? U kunt dan het beste contact met ons opnemen of met uw Mitsubishi bij ons in Assen langskomen. We zullen dan de benodigde werkzaamheden beoordelen en kunnen u een indicatie van de kosten geven.

Apk Assen

In Assen voert Autobedrijf Luth-Tangenberg APK-keuringen uit voor alle typen personenauto's en lichte bedrijfswagens. Ook voor uw camper bieden wij gespecialiseerde APK-services in Assen.

Wij hebben in Assen onze eigen gecertificeerde APK-keurmeesters die grondige inspecties uitvoeren om te verzekeren dat uw voertuig veilig en conform de regelgeving op de weg kan blijven. Onze APK deskundigen staan klaar om u van dienst te zijn. Wilt u uw Mitsubishi APK laten keuren in Assen? Neem dan gerust contact met ons op. 

IMG-20220312-WA0016

Auto-onderhoud in Assen

Autobedrijf Luth-Tangenberg in Assen is het garagebedrijf voor onderhoud en reparaties van alle automerken, van Mitsubishi tot Suzuki en van Lexus tot Mazda. Onze ervaren monteurs zijn bekwaam in het uitvoeren van onderhoud voor elk merk en model.

Hoewel we alle merken bedienen, hebben wij bij Luth-Tangenberg in Assen ook specifieke expertise in huis. We zijn gespecialiseerd in Nissan en zijn de officiële dealer voor Subaru, SsangYong en Dodge RAM.

Zoekt u betrouwbaar en professioneel auto-onderhoud in Assen? De experts van Autobedrijf Luth-Tangenberg zijn er om uw voertuig te onderhouden en repareren, of een APK-keuring uit te voeren. Ongeacht of u regulier onderhoud nodig heeft, storingen uitgelezen wilt hebben of specifieke problemen opgelost wilt zien, wij zorgen dat uw auto in topconditie blijft.

Periodiek onderhoud Mitsubishi Assen

Om uw Mitsubishi in optimale staat te houden, is het essentieel om periodiek onderhoud tijdig uit te laten voeren. De frequentie van het onderhoud kan verschillen afhankelijk van het model, het type motor, het bouwjaar van uw Mitsubishi, en de afstand die gereden is sinds de laatste onderhoudsbeurt.

De meeste Mitsubishi-modellen zijn uitgerust met een dashboard melding die aangeeft wanneer het tijd is voor onderhoud. Typisch verschijnt er een oranje icoon, vaak vergezeld van het woord 'service'. Ziet u dit icoon oplichten? U kunt nog doorrijden, maar het is aan te raden om zo spoedig mogelijk een onderhoudsafspraak bij de garage te maken.

Mitsubishi onderhoud in Assen inplannen?

Plan eenvoudig een afspraak om het onderhoud aan uw Mitsubishi in Assen uit te laten voeren. Uiteraard kan dit telefonisch via 0591-301403 of eenvoudig online via de website!