Autobedrijf Luth-Tangenberg
Onderhoud Mitsubishi

Onderhoud Mitsubishi

Regelmatig onderhoud is van cruciaal belang om uw Mitsubishi in topconditie te houden en om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft presteren. Als erkend BOVAG garagebedrijf staat Autobedrijf Luth-Tangenberg natuurlijk bekend om zijn deskundige service en hoogwaardige onderhoudsdiensten.

Wanneer u uw Mitsubishi voor onderhoud naar Autobedrijf Luth-Tangenberg brengt, profiteert u niet alleen van professionele zorg, maar ook van de geruststelling van BOVAG-garantie op alle uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en eventueel vervangende onderdelen.

Wilt u het onderhoud aan uw Mitsubishi door ons uit laten voeren? Dan kunt u via onze website eenvoudig online een afspraak inplannen. Maar, als u liever telefonisch of per mail een afspraak wilt maken is dit uiteraard ook mogelijk. Onderaan deze pagina vindt u de contactgegevens van onze vestigingen. 

plan eenvoudig online een afspraak in

Periodiek onderhoud Mitsubishi

Is het belangrijk voor u dat uw Mitsubishi altijd in uitstekende staat verkeert? Zorg er dan voor dat u regelmatig het periodiek onderhoud laat uitvoeren. Afhankelijk van het model en het motortype van uw Mitsubishi kan het onderhoudsinterval variëren.

De meeste hedendaagse Mitsubishi-modellen zijn uitgerust met een dashboard indicator die u als Mitsubishi bestuurder waarschuwt wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van het specifieke model en de uitvoering kan dit een oranje steeksleutel icoon zijn of een tekstuele melding, vaak met de term 'service'.

APK Mitsubishi

Is het tijd voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw Mitsubishi? Autobedrijf Luth-Tangenberg staat klaar om u te helpen. Wij zijn experts in Japanse voertuigen en zorgen ervoor dat uw Mitsubishi in vertrouwde handen is. U kunt uw auto met een gerust gevoel aan ons overdragen.

Bij Autobedrijf Luth-Tangenberg hebben we ervaren APK-keurmeesters in dienst die uw auto nauwkeurig en zorgvuldig zullen controleren. We zorgen ervoor dat uw Mitsubishi veilig en betrouwbaar is voor de weg. Elke controle tijdens de keuring wordt zorgvuldig uitgevoerd om te waarborgen dat uw voertuig voldoet aan de strenge veiligheids- en milieunormen.

Bent u klaar om een APK-afspraak voor uw Mitsubishi te maken? U kunt eenvoudig en snel online een afspraak regelen bij Autobedrijf Luth-Tangenberg. We werken samen om ervoor te zorgen dat uw Mitsubishi altijd in topconditie is.

Mitsubishi onderhoud in Drenthe en Overijssel

Bent u op zoek naar een vertrouwde plek in Drenthe of Overijssel voor het onderhoud van uw Mitsubishi? Bij BOVAG Autobedrijf Luth-Tangenberg, met locaties in Erica, Assen en Hardenberg, bieden wij uitstekende service aan alle Mitsubishi-bezitters in de regio Drenthe en Noord-Overijssel. Ons deskundige team zorgt voor professioneel onderhoud en service, zodat uw Mitsubishi altijd in de beste staat verkeert.

Wij bij Autobedrijf Luth-Tangenberg erkennen het belang van hoogwaardig onderhoud voor de duurzaamheid en veiligheid van uw Mitsubishi. We zetten ons in voor superieure dienstverlening en handhaven strenge kwaliteitsnormen. Voor betrouwbaar Mitsubishi onderhoud is Autobedrijf Luth-Tangenberg uw ideale partner.

Kosten Mitsubishi onderhoud

De onderhoudskosten voor een Mitsubishi variëren afhankelijk van verschillende factoren. Dit hangt primair af van het modeljaar en het type motor van uw Mitsubishi. Ook de leeftijd van de auto, de historie van uitgevoerde werkzaamheden en het aantal kilometers dat de auto heeft gereden, spelen een belangrijke rol.

Staat er een onderhoudsbeurt voor uw Mitsubishi op de planning en wilt u een inschatting van de kosten? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs met uw Mitsubishi. We zullen dan de benodigde werkzaamheden beoordelen en u een geschatte kostenindicatie geven.

harry diagnose 2

Diagnose Mitsubishi

Mitsubishi staat bekend als een van de meest betrouwbare automerken. Echter, ook een Mitsubishi kan soms te maken krijgen met een storing die zichtbaar wordt op het dashboard. Deze storingen worden vaak aangeduid met een rood of oranje lampje van de motor, of een rood of oranje waarschuwingssymbool of steeksleutel icoon.

Voor bepaalde problemen met uw Mitsubishi kan er op het dashboard een specifieke tekst verschijnen, zoals 'EV system service required’, ‘Dynamo controlle’ in combinatie met een acculampje dat blijft branden.

Geeft uw Mitsubishi een storing? Bij Autobedrijf Luth Tangenberg is onze werkplaats uitgerust met geavanceerde diagnoseapparatuur en de technische expertise om een grondige storingsdiagnose te stellen. Na het diagnosticeren van het probleem kunnen we natuurlijk, mits nodig, ook de eventuele reparaties uitvoeren om de oorzaak van de storing te verhelpen.

Onderhoud Mitsubishi inplannen?

Plan eenvoudig online een werkplaatsafspraak om het onderhoud aan uw Mitsubishi uit te laten voeren.