Autobedrijf Luth-Tangenberg Hardenberg
Onderhoud Lexus Hardenberg

Onderhoud Lexus Hardenberg

Woont u in Hardenberg of in de omgeving van Hardenberg en bent u op zoek naar een garagebedrijf waar u terecht kunt om het onderhoud aan uw Lexus goed, professioneel en vakkundig uit te laten voeren? Dan bent u bij Autobedrijf Luth-Tangenberg in Hardenberg aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan alle Japanse automerken, dus ook aan uw Lexus.

Krijgt u een melding op het dashboard dat uw Lexus binnenkort voor een service- of onderhoudsbeurt naar de garage moet? Dan kunt u bij Luth-Tangenberg in Hardenberg eenvoudig online een afspraak inplannen. 

Lexus onderhoud inplannen
harry olie

Vervangend vervoer

Wij van Autobedrijf Luth-Tangenberg in Hardenberg begrijpen heel goed dat u uw Lexus liever geen dag wilt missen en in sommige gevallen ook niet kunt missen. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om gebruik te maken van vervangend vervoer. Hiervoor hebben wij verschillende leenauto’s.

Moet uw Lexus voor onderhoud en wilt u gebruik maken van een leenauto? Geef dit dan duidelijk aan bij het maken van een afspraak. Dan zorgen wij ervoor dat wij een leenauto voor u klaar hebben staan als u uw Lexus komt afgeven bij ons in Hardenberg.

Service interval Lexus

Rijdt u een Lexus, dan is het enorm belangrijk dat de juiste service- en onderhoudsbeurten worden uitgevoerd op de momenten dat uw Lexus dit aangeeft. Dit om de betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties van uw Lexus op lange termijn te waarborgen en ervoor te zorgen dat uw Lexus zo blijft rijden zoals u dat gewend bent. Lexus adviseert over het algemeen een onderhoudsbeurt tussen de 15.000 tot 20.000 kilometer of ten minste eenmaal per 12 tot 24 maanden, afhankelijk van wat het eerst komt.

Deze intervallen worden geadviseerd om uw Lexus in optimale conditie te houden, waarbij elke servicebeurt naast het periodieke onderhoud ook een reeks controles omvat om te verzekeren dat alles naar behoren functioneert.

Geeft uw Lexus aan dat deze binnenkort voor een service- of onderhoudsbeurt naar de garage moet? Neem dan gerust even contact op met Luth-Tangenberg in Hardenberg om de mogelijkheden te bespreken of om direct een afspraak in te plannen.

DSC_0431 (Middel)
Lexus onderhoud in Drenthe en Overijssel

Rijdt u een Lexus, woont u in Drenthe of Overijssel en bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar adres waar u terecht kunt om het onderhoud aan uw Lexus uit te laten voeren? Dan bent u bij Autobedrijf Luth-Tangenberg helemaal aan het juiste adres.

Met vestigingen in Erica (gemeente Emmen), Assen en Hardenberg heeft Autobedrijf Luth-Tangenberg in Drenthe en in een groot deel van Overijssel altijd wel een echte Lexus specialist in de buurt! 

Storing en diagnose Lexus Onderhoud Lexus Hardenberg: https://luthtangenberg.nl/werkplaats/onderhoud/lexus/hardenberg

Lexus staat, uiteraard net zoals Toyota bekend als één van de meest betrouwbare automerken ter wereld! Maar helaas kan zelfs uw Lexus een storing geven op het dashboard. Een storing wordt doorgaans aangegeven met een rood of oranje motorlampje, of met een rood of oranje gevaren icoon met een uitroepteken.

Bij sommige Lexus storingen krijgt u op het dashboard ook nog een tekst, zoals CHECK AWD SYSTEEM, elektrische motorstoring of een andere meldingstekst.

Geeft uw Lexus een storing aan? Wij, bij Autobedrijf Luth Tangenberg in Hardenberg beschikken over de juiste uitleescomputer en kennis om uw Lexus uit te lezen en te diagnosticeren.

Lexus onderhoud in Hardenberg inplannen?

Plan eenvoudig online een werkplaatsafspraak om het onderhoud aan uw Lexus bij Luth Tangenberg in Hardenberg uit te laten voeren.