Autobedrijf Luth-Tangenberg
APK Dodge RAM

APK Dodge RAM

Waar kunt u nou beter heen met uw Dodge RAM voor de APK dan naar de officiële Dodge RAM-dealer? Als erkende specialisten beschikken we over alle expertise en apparatuur om uw RAM grondig te inspecteren en te voldoen aan alle APK-eisen. Maak een afspraak voor uw APK Dodge RAM bij onze vestigingen in Erica, Assen of Hardenberg. Wij zorgen ervoor dat uw Dodge RAM in optimale conditie blijft, zodat u veilig en zorgeloos de weg op kunt.

Direct online een afspraak inplannen?
1500 laramie sport

APK keuring Dodge Ram 1500

De Dodge Ram 1500 is een van de meest voorkomende RAM modellen op de Nederlandse wegen, en als officiële dealer zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in deze specifieke uitvoering. Bij ons kunt u terecht voor de APK keuring van uw Dodge Ram 1500, waarbij we niet alleen de wettelijk vereiste controles uitvoeren, maar ook dieper ingaan op de specifieke behoeften van dit robuuste model.

Naast de APK keuring bieden wij een breed scala aan services, waaronder regulier onderhoud, storingsdiagnose en reparaties specifiek voor de Dodge Ram 1500. Bezoek onze vestigingen in Erica, Assen of Hardenberg voor deskundige zorg en onderhoud van uw Dodge Ram.

Wat controleren wij bij een Dodge RAM APK?

Wanneer u uw Dodge RAM voor een APK keuring bij ons brengt, zorgen we voor een grondige controle van de essentiële veiligheids- en milieuaspecten van uw voertuig. Hier is wat u kunt verwachten tijdens de keuring:

  • Remmen: Controle van de remblokken, schijven en vloeistoffen om zeker te zijn van optimale stopkracht.
  • Uitlaatsysteem: Inspectie op lekken en de efficiëntie van de uitlaatgasreductie.
  • Verlichting: Alle lichten, inclusief koplampen, richtingaanwijzers en remlichten, worden gecontroleerd op correcte werking en afstelling.
  • Banden: Controle van bandenprofiel, slijtage en bandenspanning om veiligheid en brandstofefficiëntie te waarborgen.
  • Voorruit: Inspectie op scheuren en chips die het zicht kunnen belemmeren.
  • Wielophanging en stuurinrichting: Controleren op slijtage en correcte afstelling.
  • Carrosserie en chassis: Inspectie op roestschade en structurele integriteit.


Wilt u zeker zijn van een grondige en betrouwbare APK voor uw Dodge RAM? Maak dan direct een afspraak. Bel ons tijdens openingstijden of plan eenvoudig online een afspraak in. Zorg dat uw Dodge RAM in topconditie blijft en voldoet aan alle wettelijke eisen!
 

mlp-img-top-2022-1500-temp

Dodge Ram dealer

Bent u trotse eigenaar van een Dodge Ram en heeft u een probleem met uw auto? Waar kunt u dan beter terecht dan bij de officiële Dodge Ram dealer? Luth-Tangenberg is al vele jaren US cars en Dodge Ram dealer in Drenthe met vestigingen in Assen en Erica en dealer voor Noord-Oost Overijssel met onze vestiging in Hardenberg.

Wij beschikken over de kennis, de expertise, het juiste, specialistische gereedschap en de juiste Dodge RAM onderdelen om uw  Ram in topconditie te houden. Daarnaast hebben wij als Dodge Ram dealer uiteraard doorlopend verschillende nieuwe en jong gebruikte Dodge Ram’s op voorraad staan.
 

meer over Dodge RAM

Dodge RAM regio Emmen, Assen en Hardenberg

In de regio Emmen, Assen, Hardenberg en ver daarbuiten bent u bij ons aan het juiste adres voor uw Dodge RAM. We weten precies wat uw krachtige wagen nodig heeft en wanneer. Onze werkplaats beschikt over de nieuwste WiTech-technologie om uw Dodge RAM in topconditie te houden. We hebben een ruime voorraad van Dodge RAM-onderdelen altijd direct beschikbaar, waardoor we snel en efficiënt aan uw behoeften kunnen voldoen.

We kennen de unieke eigenschappen van de Dodge RAM als geen ander en hebben op maat gemaakte oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Ons team geeft u deskundig advies om de betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen tegen eerlijke tarieven. U kunt rekenen op duidelijkheid over de kosten en de staat van uw auto. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent, bij ons en met uw Dodge RAM.
 

APK Dodge RAM inplannen?

Moet uw Dodge Ram gekeurd worden? Plan dan eenvoudig een afspraak bij Autobedrijf Luth Tangenberg. Wij hebben vestigingen in Erica (gemeente Emmen), Hardenberg en Assen.
 

Wilt u een afspraak inplannen? Dit kan tijdens openingstijden telefonisch en natuurlijk 24/7 eenvoudig via onze website.