Autobedrijf Luth-Tangenberg
Airco service in Hardenberg

Airco service Hardenberg

Airco service Hardenberg: Het onderhoud laten uitvoeren aan uw auto airconditioning is belangrijk om ervoor te zorgen dat het systeem efficiënt blijft werken en om mogelijke airco problemen te voorkomen. Onderstaand een aantal redenen waarom het belangrijk is om regelmatig de airco van uw auto te laten servicen:

Regelmatig en het juiste airco onderhoud:

  • zorgt ervoor dat het koelvermogen behouden blijft
  • voorkomt onnodige slijtage aan de aircopomp
  • helpt (vieze) geur en schimmels te voorkomen

Hoe vaak u de airco van uw auto moet laten servicen, hangt af van verschillende factoren. Maar doorgaans adviseren wij om de auto airco minimaal eens per jaar te laten controleren en minimaal eens in de twee jaar een airco servicebeurt te laten uitvoeren. 
 

Ram-1500-interior-pic-1-5

Airco bijvullen in Hardenberg

Naast (vieze) geur en een airco-pomp die veel geluid maakt is de meest voorkomende klacht bij een auto airco dat deze niet meer koelt of niet voldoende koelt. Koelt uw aircosysteem in uw auto helemaal niet meer of niet voldoende, dan kan dit verschillende oorzaken hebben, maar in de meeste gevallen zit er te weinig koudemiddel in het aircosysteem.

Het koudemiddel van uw auto-airco kan wat verdampen of weglekken. Vaak door lichte lekkage langs bijvoorbeeld rubbers. Hierdoor neemt het koudemiddel gemiddeld tussen de 5% en 10% per jaar af.

Airco in Hardenberg laten bijvullen door de airco service in Hardenberg van Autobedrijf Luth-Tangenberg? Of ondervindt u problemen met uw aircosysteem en wilt u dit graag laten nakijken? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

plan direct online een afspraak in

Werkplaats Luth-Tangenberg

Bij Luth Tangenberg bieden wij naast de airco service ook verschillende andere diensten aan om uw auto zo goed en lang mogelijk veilig en in topconditie te houden.

Een aantal diensten waarvoor u bij ons in Hardenberg terecht kunt:

 

02_Airco-check_cleaning.jpg.ximg.l_6_m.smart

Auto airco service Hardenberg

Op zoek naar professionele auto airco service in Hardenberg? Ontdek onze toonaangevende diensten voor het onderhoud en de reparatie van airconditioning systemen in auto's. Bij Autobedrijf Luth-Tangenberg in Hardenberg staan wij garant voor deskundig vakmanschap en hoogwaardige service om ervoor te zorgen dat uw auto airco ijskoud koelt tijdens de warmste dagen van het jaar.

Van periodiek airco onderhoud in Hardenberg tot het opsporen en verhelpen van eventuele airco problemen, voor de beste airco service in Hardenberg bent u bij ons aan het juiste adres.

Airco reparatie Hardenberg

Niets is zo vervelend als met een warme dag in de auto te moeten zitten waarvan de airconditioning niet goed of niet goed genoeg werkt. Gelukkig kunt u voor airco reparatie in Hardenberg terecht bij BOVAG Autobedrijf Luth-Tangenberg.

Onze ervaren monteurs staan klaar om snel en efficiënt alle airco-gerelateerde problemen te diagnosticeren en te verhelpen. Of het nu gaat om lekkages, verminderde koelprestaties of onaangename geuren; wij bieden snelle en betrouwbare airco reparatie in Hardenberg aan om uw auto aircosysteem niet alleen goed werkend, maar ook in topconditie te brengen.

Kies voor expertise en service van Autobedrijf Luth-Tangenberg in Hardenberg en plan vandaag nog een afspraak in om uw airco te laten repareren. 

Afspraak voor Airco service in Hardenberg inplannen?

Direct een afspraak maken om auto airco service in Hardenberg te laten uitvoeren? Bel tijdens openingstijden 0591-301403 of plan eenvoudig direct online een afspraak in!