Autobedrijf Luth-Tangenberg
APK-keuring in Hardenberg?

APK Hardenberg

Bij Autobedrijf Luth-Tangenberg in Hardenberg bent u aan het juiste adres voor een vakkundige en betrouwbare APK-keuring. Onze ervaren monteurs staan paraat om uw voertuig te controleren en te zorgen dat deze aan alle wettelijke eisen voldoet.

Bovendien bieden wij een speciale aanbieding: wanneer u de APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt, is de APK in Hardenberg gratis.

Zo bent u niet alleen verzekerd van een veilige en gekeurde auto, maar profiteer je ook van extra voordeel. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de kwaliteit en service van de APK-keurmeesters van Autobedrijf Luth-Tangenberg in Hardenberg.

Plan eenvoudig een APK afspraak in
joey koplamp

APK keuren Hardenberg

Voor vakkundige en betrouwbare APK-keuringen in Hardenberg bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren APK-keurmeesters staan klaar om uw auto, bedrijfsauto of camper te controleren en te zorgen dat het voldoet aan alle wettelijke eisen. Met een focus op kwaliteit en efficiëntie bieden wij snelle en professionele APK-diensten in Hardenberg.

Maak gebruik van onze expertise en profiteer van een zorgeloze keuring. Maak vandaag nog een afspraak voor een APK-keuring in Hardenberg.

Hoe werkt een APK?

Een APK-keurmeester doorloopt een lijst met controlepunten. Zo controleert de APK-keurmeester bijvoorbeeld het profiel op de banden, worden de remmen getest op de remmentestbank en kijkt hij of alle verlichting juist werkt. De keurmeester kan het controlepunt goedkeuren, afkeuren of het als adviespunt meenemen. Is het bandenprofiel bijvoorbeeld naar net iets meer dan de wettelijk voorgeschreven 1,6mm, dan zal de APK-keurmeester dit als adviespunt op het APK-rapport opgeven.

Met openstaande APK adviespunten mag u wel doorrijden, maar het is wel verstandig om de punten op te volgen. Het kan natuurlijk zijn dat de volgende APK pas over twee jaar is, en dan zijn je banden inmiddels tot op de draad versleten! De APK-keurmeester voert de bevindingen in bij de RDW, waarna hij een officieel keuringsrapport uitprint en aan je meegeeft. Daarop staat of je auto is goedgekeurd of afgekeurd. 

luth-tangenberg-logo-op-pand

Twee maanden voor de APK datum al keuren?

Wist u dat u uw auto twee maanden voor de APK vervaldatum al kunt laten keuren? De oude APK vervaldatum wordt dan afhankelijk van de leeftijd met 1 of 2 jaar verlengd. Keurt u meer dan twee maanden voor de vervaldatum, dan krijgt u op die dag 1 of 2 jaar later een nieuwe APK vervaldatum.

APK Hardenberg afspraak inplannen?

Is uw auto bijna aan de APK toe, dan kunt u bij Luth-Tangenberg in Hardenberg een afspraak maken.

En wist u dat als u de APK combineert met een grote onderhoudsbeurt, u de APK gratis krijgt! Vraag naar de mogelijkheden!