Welkom bij
Luth Tangenberg vestiging Assen

Van het dorp naar de stad

Erica mag dan een dorpsgarage zijn, Albert-Jan heeft deze mentaliteit meegenomen naar de stad. In Assen zijn wij sinds 2014 gevestigd aan de Industrieweg. Gemakkelijk te bereiken vanuit zowel noord-west Drenthe als Groningen. Tot 2020 waren wij Nissan dealer, maar het merk is ons altijd nabij gebleven. We noemen ons niet voor niks Nissan specialist met alle kennis en kunde die we voor dit merk in huis hebben!

 

autobedrijf-luth-tangenberg-assen

Luth-Tangenberg Assen

Daarnaast wordt hier ook Subaru tentoongesteld, samen met Dodge RAM en SsangYong. Een mooie voorraad jong gebruikte auto's van merken als Nissan, Toyota en Mazda staan direct voor u klaar. 

In de ruime werkplaats met 4 bruggen is er plek voor auto's van ieder merk. Alle benodigde gereedschappen zijn aanwezig om de meest uiteenlopende reparaties en onderhoud uit te voeren. Specialisaties op deze vestiging zijn bijvoorbeeld granulaatreiniging en automaatbak spoelen.

Zoals velen weten zijn wij een écht familiebedrijf en hebben we een rijke geschiedenis, die we graag met u delen. Bekijk de pagina onze historie om er achter te komen waarom we al meer dan 35 jaar bestaan en voor al onze klanten klaar staan.

Wie zijn wij

Een vertrouwd en vriendelijk bedrijf is nergens zonder haar werknemers. Hieronder laten we u graag kennismaken met iedereen die u op onze vestiging in Assen tegen kunt komen.

Harry Kwant

Monteur

Waar zouden wij zijn zonder onze Harry. De duizendpoot in de werkplaats met jarenlange ervaring met vele merken. U kunt uw auto met een gerust hart bij hem achterlaten!

Martin Gils

Receptie en magazijn

Als u bij ons binnenkomt dan is Martin vaak het eerste gezicht dat u tegenkomt. Hij heeft een enorme kennis van onderdelen en ook in de showroom kan hij iedereen van dienst zijn. 

Inge Falke

Verkoop - administratie

Ook in Assen is Inge te vinden. Naast haar werk in Erica is zij vaak vrijdags en zaterdags te vinden in onze provinciehoofdstad. Daar doet ze samen met Albert-Jan de verkoop en ondersteund ze Janneke in de administratie.

Janneke Tangenberg

Administratie

Janneke is naast wederhelft van Albert een belangrijk onderdeel van alle vestigingen. Ze is te vinden op kantoor waar ze de administratie verzorgt en al jaren deelt zij haar tijd tussen onze vestiging Hardenberg en Assen.

Albert-Jan Tangenberg

Verkoop - eigenaar

Eigenlijk kon het niet anders dat Albert-Jan in de voetsporen van z'n vader volgde, het zit in het bloed. Met zijn technische kennis is hij niet alleen in de showroom te vinden, maar zit hij ook geregeld met zijn hoofd onder een motorkap in de werkplaats. 

Openingstijden

Op deze tijden staan onze deuren voor u open:

  

  

Werkplaats  

 

 Verkoop

Maandag t/m vrijdag  08:00-17:00 09:00-18:00
Zaterdag  GESLOTEN 09:00-17:00