Autobedrijf Luth-Tangenberg
Onderhoud Toyota Hardenberg

Onderhoud Toyota Hardenberg

Toyota staat bekend om zijn betrouwbaarheid, mede hierdoor is het momenteel dan ook het meest verkochte automerk wereldwijd! Maar ook al rijdt u een zeer betrouwbare Toyota, het periodieke onderhoud heeft uw auto altijd wel nodig.

En om uw Toyota in topconditie te houden en om te zorgen dat uw Toyota zo blijft presteren en zo fijn blijft rijden als u gewend bent, is het periodieke onderhoud hierbij uiteraard essentieel.

Vragen of direct een afspraak inplannen? Een afspraak inplannen kan eenvoudig online maar is telefonisch natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast staan wij u telefonisch graag te woord met al uw vragen! 

Plan direct online een afspraak in
toyota-onderhoud

Toyota hybride onderhoud

Een vraag die vaker aan ons gesteld wordt is: Zit er nou veel verschil tussen het onderhoud van een Toyota met alleen een verbrandingsmotor en het onderhoud van een Toyota hybride model?

Het antwoord hierop is, dat er vrijwel geen verschil zit in het onderhoud tussen hybride auto’s en auto’s die alleen een verbrandingsmotor hebben. Dit komt doordat de elektromotor in een auto en alle bijbehorende componenten van de accu zo goed als onderhoudsvrij zijn.

Uiteraard is het, net als bij iedere andere auto, wel aan te raden om eens in de 12 tot 24 maanden de auto, dus ook de componenten van de hybride aandrijflijn, na te laten kijken. 

Werkplaats Luth-Tangenberg

In onze werkplaats bieden we uiteenlopende diensten aan om uw Toyota zo goed en lang mogelijk op de weg te houden. Zo kunt u bij ons in Hardenberg onder andere terecht voor:

Daarnaast bieden wij ook verschillende specifieke expertise aan. Denk hierbij aan granulaat reinigen, distributieriem vervangen of controle en spannen van de distributieketting.

Wilt u een afspraak inplannen voor uw Toyota in Hardenberg? Plan dan eenvoudig online een afspraak bij ons in of bel 0591-301403.
 

joey koplamp

APK Toyota Hardenberg

Moet uw Toyota voor de APK? Ook dan bent u bij Luth Tangenberg in Hardenberg helemaal aan het juiste adres. Wij hebben onze eigen APK keurmeesters in dienst en daarnaast hebben wij enorm veel kennis in huis van de verschillende Toyota modellen.

Wilt u de APK in Hardenberg laten uitvoeren maar hier liever niet op wachten? Vraag dan naar de mogelijkheden met betrekking tot onze leenauto’s.
 

Onderhoud Toyota Hardenberg inplannen?

Plan eenvoudig online een werkplaatsafspraak om onderhoud aan uw Toyota uit te laten voeren in Hardenberg.