Autobedrijf Luth-Tangenberg
Subaru dealer Erica

Subaru dealer Erica

Bij Autobedrijf Luth-Tangenberg, Subaru dealer in Erica kunt u terecht voor een nieuwe Subaru, jong gebruikte Subaru’s en natuurlijk voor het onderhoud of laten uitvoeren van een reparatie aan uw Subaru. Autobedrijf Luth-Tangenberg is gestart in 1987 en vanaf de eerste dag zijn wij officieel Subaru dealer.

Subaru produceert al ruim vijftig jaar automobielen en is al ruim vijfendertig jaar actief in Europa. Het merk maakt deel uit van de wereldomvattende Fuji Heavy Industries. Een concern dat zich niet alleen bezighoudt met de productie van auto's maar ook met die van vliegtuigen, treinen en speciale voertuigen.

Subaru Forester kopen

Al meer dan 35 jaar Subaru dealer!

Bij de start van ons bedrijf in 1987 was Subaru al aanwezig. De voorliefde voor Aziatische, specifiek Japanse auto's kwam door dit mooie merk met al haar charme. Van de stoere rally Impreza tot de degelijke Forester. Een ding hebben alle modellen gemeenschappelijk: de veiligheid en kwaliteit. Daar staan wij als autobedrijf 100% voor in.

Nu, ruim 35 jaar later, kunt u nog steeds bij Autobedrijf Luth-Tangenberg in Erica terecht voor een splinternieuwe of jong gebruikte Subaru. En ook voor een reparatie of een onderhoudsbeurt bent u bij Luth-Tangenberg Subaru dealer in Erica helemaal aan het juiste adres.

Reparatie en onderhoud Subaru

Moet uw Subaru voor onderhoud naar de garage, of moet er een reparatie uitgevoerd worden aan uw Subaru? Waar kunt u dan beter terecht dan bij de Subaru dealer!

Zoals eerder benoemd zijn wij al sinds 1987 officieel Subaru dealer. Naast dat onze moderne werkplaats uitgerust is met de beste gereedschappen, hebben onze monteurs enorm veel kennis van uw Subaru. Daarnaast gebruiken wij hoofdzakelijk officiële Subaru onderdelen en hebben onze monteurs enorm veel ervaring in het werken aan de verschillende Subaru modellen.

Brengt u uw Subaru voor onderhoud of uw Subaru voor een reparatie naar Luth-Tangenberg in Erica? Dan kunt u er 100% op vertrouwen dat uw Subaru bij ons in echt goede handen is.

Subaru dealer

Verkoop Subaru Erica

Overweegt u om een nieuwe Subaru te kopen of om een Subaru te leasen? Of bent u op zoek naar een jong gebruikte Subaru? In ieder geval bent u bij Subaru dealer Luth-Tangenberg helemaal op het juiste adres.

Want naast nieuwe Subaru’s hebben wij in onze vestigingen in Erica, Assen en Hardenberg ook doorlopend verschillende gebruikte, jong gebruikte en bijna nieuwe Subaru modellen op voorraad.

Benieuwd naar onze actuele auto voorraad? Bekijk dan de autovoorraad van alle vestigingen.

Bekijk onze actuele autovoorraad
Vragen of een proefrit maken?

Heeft u vragen over het merk Subaru, een vraag over uw eigen Subaru? Overweegt u een nieuwe of een bijna nieuwe Subaru te kopen en bent u benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto of wilt u misschien een proefrit in een Subaru maken?

Neem dan gerust even contact op met Subaru Erica Luth-Tangenberg.