Luth-Tangenberg
Lease en Financiering

Lease en Financiering

Daar staat-ie, de auto van je dromen. Hij is perfect maar je komt net wat geld tekort. Een lening is dan een goede oplossing.

Een auto kopen kost veel geld. U kunt ervoor kiezen om de auto contant te betalen, maar aangezien het toch vaak om hoge bedragen gaat zal in veel gevallen ook gekozen worden voor een financiering.

dodge-ram-lease

Auto financiering

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen op een klantvriendelijke manier goede auto’s te verkopen en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Voordat u een lening afsluit is het zaak u goed te oriënteren. Bereken eerst hoeveel geld u per maand kunt missen. Het is aan te raden om verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen met Bank & Geld in Enschede. Zij hebben contacten met verschillende financiële instellingen en zoeken voor u het beste aanbod.

Autofinanciering voor uw nieuwe auto

Waarom uw auto financieren bij autobedrijf Luth-Tangenberg?

  • Snel geregeld (Binnen 24 uur)
  • Soepele acceptatie (BKR notering hoeft geen probleem te zijn)
  • Regeling op maat (Altijd een oplossing die bij u past)
  • Ook voor startende ondernemers
     
Nissan Qashqai png wit

Wij brengen u in contact

Als u besluit een auto bij ons aan te schaffen dan kunnen wij u direct in contact brengen met Bank & Geld. Zij zoeken voor u uit wat de beste financiering voor u is en zorgen voor een snelle uitkomst en duidelijk voorstel.
 

De medewerkers van Luth-Tangenberg begeleiden u graag in het traject van aanschaf van een andere auto tot financiële afwikkeling.

Meer weten over zakelijk leasen?

Wilt u meer weten over zakelijk leasen of aanbieders van financiële producten, neem dan gerust contact met ons op. We hoeven u hopelijk niet uit te leggen dat geld lenen geld kost?

Inruil berekenen?

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto?