Autobedrijf Luth-Tangenberg
Nissan Drenthe

Nissan Drenthe

Op zoek naar een Nissan specialist in Drenthe? Zoekt u een adres waar u met uw Nissan terecht kunt om een onderhoudsbeurt of een reparatie uit te laten voeren? Dan bent u bij Nissan specialist Luth-Tangenberg in Drenthe aan het juiste adres.

Naast het Nissan onderhoud en het uitvoeren van reparaties aan de verschillende Nissan modellen, kunt u bij ons ook terecht voor jong gebruikte Nissan occasions. Doorlopend hebben wij in onze vestigingen in Erica, Assen en Hardenberg verschillende jong gebruikte Nissan Qashqai’s, Nissan X-Trail’s, Nissan Juke’s en andere jonge Nissan occasions, vaak met weinig kilometers, op voorraad staan.

Heeft u een vraag over het Nissan onderhoud in Drenthe, wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het laten uitvoeren van een reparatie of wilt u misschien een proefrit komen maken in één van onze Nissan occasions? Neem dan gerust even contact op met Autobedrijf Luth-Tangenberg, Nissan specialist in Drenthe

nissan drenthe

Nissan dealer in Drenthe

In 2014 zijn we officieel benoemd tot Nissan dealer in Drenthe, dit met onze vestiging in Assen. Deze spannende en boeiende reis duurde tot 2020, toen we onze status als officiële Nissan dealer beëindigden.

Hoewel we niet langer officiële Nissan dealers zijn, is onze passie voor Nissan bij Luth-Tangenberg nooit verdwenen. Wij blijven nog steeds jong gebruikte Nissan-voertuigen aanbieden, evenals Nissan-onderhoud en -reparaties als uw vertrouwde Nissan-specialist in Drenthe.

Nissan Assen

Nissan onderhoud Drenthe

Op zoek naar een goed en betrouwbaar adres in Drenthe waar u terecht kunt om het onderhoud aan uw Nissan te laten uitvoeren? Ook dan bent u bij Nissan specialist, Luth-Tangenberg aan het juiste adres.

Bij ons wordt het Nissan onderhoud goed, vakkundig en volgens de fabrieksopgave uitgevoerd. En goed voor u om te weten, is dat wij uitsluitend hoogwaardige vervangingsonderdelen en materialen gebruiken om uw Nissan in optimale conditie te houden.

Vragen of direct een afspraak inplannen voor Nissan onderhoud in Drenthe? Bel 0591 - 301 403 of plan eenvoudig online een afspraak in.

 

nissan-specialist-drenthe

Verkoop Nissan Qashqai Drenthe

We willen graag benadrukken, zoals reeds aangegeven aan het begin van deze pagina, dat wij een constante voorraad hebben van diverse jong gebruikte Nissan modellen, waaronder de Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan Juke en andere recente Nissan-modellen.

Maar, de Nissan Qashqai springt er bijzonder uit wat betreft de populariteit. Bent u op zoek naar een jong gebruikte Nissan Qashqai? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie.

Nissan Drenthe, direct contact.

Heeft u vragen of wilt u direct contact opnemen met de Nissan specialisten van Autobedrijf Luth Tangenberg? Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar, buiten openingstijden kunt u het contactformulier invullen of u kunt eenvoudig online een afspraak inplannen.